Generalno, Novo

Hibridno učenje

Kako se nastavnici diljem svijeta bave s izazovima u nastavi, nikada nije bilo važnije pružiti zanimljiva i smislena iskustva učenja koja pomažu u izgradnji otpornosti.

Rješenja LEGO ® Education osmišljena su posebno u svrhu povećanja angažmana učenika i razvoja samopouzdanja kod svih učenika.

Što je hibridno učenje?

U LEGO Educationu, hibridno učenje odnosi se na različite metode koje učitelji koriste za izvođenje svog kurikuluma u brojnim okruženjima.
Hibridno učenje uključuje kombinaciju miješanih, preokrenutih, daljinskih/virtualnih/online pristupa zajedno sa rasporedom smjena/rotacije u školskim zgradama.

Hibridno učenje s LEGO Education nudi učiteljima fleksibilnost. Bilo da podučavate u mješavini okruženja tijekom cijelog tjedna ili s učenicima kod kuće, nudimo rješenja i podršku.

Naši praktični, sveobuhvatni planovi lekcija dolaze u različitim razinama izazova. Lekcije usklađene s nastavnim planom i programom pružaju razna iskustva učenja koja se izravno odnose na pitanja i zapažanja učenika iz stvarnog života, gradeći njihovo samopouzdanje i pripremajući ih za život izvan škole.

Samo potražite lekcije na kojima piše ‘Hybrid’!

Odgovori